Patch

Van huis uit ben ik eigenlijk geluidstechnicus en heb daar ook mijn studie in gevolgd. Maar het lesgeven en spelen vond ik leuker en ging mij beter af dan achter de knoppen zitten. Inmiddels speel ik zelf ruim 27 jaar en geef ruim 20 jaar les. Ik speel veel akoestisch maar elektrisch is veel meer mijn ding en dan vooral rock, metal en blues.

Door de jaren heen heb ik zelf heel veel opgetreden in verschillende bandjes en ben ik ook achter de schermen betrokken geweest als technicus. Ook als bandcoach heb ik een behoorlijk aantal bandjes geholpen.

In de tijd dat ik in de muziekbranche werkte ben ik zelfs nog, als assistent van Patrick Koopman, oa. een gitaartech geweest van Steve Vai, gitarist van onder ander Frank Zappa en David Lee Roth.

Patch is een gedreven gitarist, die veel geduld heeft om je gitaar te leren spelen. Hij is altijd erg enthousiast, wat mij erg motiveert! Wat erg fijn is, hij geeft bij je thuis les en is erg flexibel! Patch is zeker een aanrader!
Laurens Roelofs / ouder
Mijn dochter kan in korte tijd al zelf liedjes spelen op haar gitaar. Naast theorie ook veel aandacht voor liedjes die zij wil leren spelen. Ze vindt het superleuk!!
Caroline de Boer / ouder
Zeer goede docent met fijne leersfeer. Didactisch onderlegd met stimulatie tot leren en zelfstudie, door speelplezier op de eerste plaats te zetten en vandaar uit naar vorderingen op de gitaar en muziek theorie te werken.
Noel Schutgens